Ρολά

Το ρολό είναι ο οικονομικότερος τρόπος ασφάλισης του εσωτερικού χώρου στάθμευσης του οχήματος σας χωρίς όμως να υπολείπεται αξιοπιστία καθώς τα ρολά διακρίνονται απο το πάχος αλλά και το είδος των φάσεων που το αποτελούν. Διακρίνεται σε κλειστού και ανοιχτού τύπου.Τυλίγει σε άξονα που τοποθετείται σε κατάλληλο σημείο και έχει την δυνατότητα να λειτουργεί αυτόματα με την τοποθέτηση ηλεκτρικού κινητήρα.

 

Είναι επίσης κατάλληλο όπως θα έχετε διαπιστώσει και για βιτρίνες μαγαζιών καθώς υπάρχει ο τύπος δικτυωτού ρολού που επιτρέπει να μπορεί κάποιος να δεί τι βρίσκεται απο πίσω απο το ρολό. Υπάρχουν και σε αυτόν τον τύπο διάφορα είδη δικτυωτών ρολών ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

 

Το κλειστού τύπου ρολό είναι σχετικά εύκολο να επισκευαστεί σε περίπτωση που χτυπηθεί καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις είναι δυνατόν να αλλαχτούν οι χτυπημένες φάσες.

Η εγκατάσταση αυτόματου μηχανισμού απο την εταιρεία μας περιλαμβάνει τα εξής υλικά επιπλέον:

  • 2 τηλεχειριστήρια
  • Ηλεκτρονική πλακέτα

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε έξτρα τα παρακάτω:

  • Φωτοκύταρρα – Η λειτουργία τους είναι να ανιχνεύουν εμπόδιο κατά την διάρκεια κλεισίματος της ανοιγόμενης πόρτας σας
    και να σταματούν την κίνηση της.
  • Φάρος – Η λειτουργία του είναι να αναβοσβήνει είτε να μένει σταθερά αναμμένος κατα τη διαρκεια λειτουργίας του μηχανισμού
    της ανοιγόμενης πόρτας ή όταν αυτή μείνει ανοιχτή.
  • Λάστιχο – Η γκαραζόπορτα παραδίδεται με δικό της λάστιχο ωστόσο σε χώρους όπου υπάρχει πρόβλημα εισχώρησης νερού, σκόνης, φύλων, μικρών σκουπιδιών ή ακόμα και τρωκτικών υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί ειδικό λάστιχο που έχει σκοπό να αποτρέψει την εισχώρηση των παραπάνω.