Αρχική σελίδα / ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ

Διαχειριστείτε το σπίτι σας έξυπνα με σύστημα​ ​TaHoma®

Το​ ​σύγχρονο σύστημα​ ​TaHoma® κάνει το σπίτι σας να λειτουργεί πιο άνετα, με μεγαλύτερη ασφάλεια και οικονομία. Τα ηλεκτρικά ρολά, οι τέντες, τα φώτα, η θέρμανση, οι αυλόπορτες και οι γκαραζόπορτες, συνδέονται και μπορείτε να τα διαχειριστείτε από το σπίτι ή μακρυά από αυτό.

Το​ ​TaHoma® έχει σχεδιαστεί ώστε να κάνει τη ζωή σας πιο άνετη​ και ευέλικτη.​ Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να απελευθερωθείτε​ ​από τους καθημερινούς σας περιορισμούς​ ​και να απολαύσετε την άνεση και την ευκολία​ ​που ταιριάζει​ ιδ​α​νικά​ ​στον​ ​δικό σας​ ​τρόπο ζωής!

Άνεση, ασφάλεια, εξοικονόμηση ενέργειας​

Η επιλογή του TaHoma® εγγυάται την ηρεμία σας

​Η απόλυτη άνεση είναι γεγονός

Εντοπίστε την πιο κατάλληλη θερμοκρασία για τις ημέρες που απολαμβάνετε την θαλπωρή του σπιτιού σας, τον ιδανικό φωτισμό τα απογεύματα και την αυλόπορτα που κλείνει αυτόματα μόλις φεύγετε από το σπίτι…
Το σύστημα TaHoma® αναλαμβάνει να κάνει πιο άνετη την ζωή σας.

Ασφάλεια σε κάθε σας βήμα

Η τοποθέτηση του TaHoma® στους χώρους της κατοικίας επιτρέπει στον πελάτη να έχει κάμερες και αισθητήρες σε κάθε σημείο ώστε να ενημερώνεται κάθε στιγμή για την παραμικρή κίνηση. Με τον τρόπο αυτό έχετε τον έλεγχο του σπιτιού σας ακόμα και αν λείπετε από αυτό!

Οικονομία σε κάθε σας κίνηση

Η οικονομία σε κάθε βήμα δεν είναι θεωρία. Με το σύστημα TaHoma® γίνεται πράξη. Τολμήστε να συνδυάσετε την θέρμανση και τα ηλεκτρικά σας ρολά για να εξοικονομήσετε περισσότερη ενέργεια. Οι οικιακοί αυτοματισμοί παρέχουν πρωτοποριακούς αισθητήρες που ελέγχουν αυτόματα το άνοιγμα και το κλείσιμο των ρολών του σπιτιού σας σύμφωνα με το επίπεδο της ηλιοφάνειας.

Πιστοποιημένη ασφάλεια

​Επιλέξτε πιστοποιημένη ασφάλεια για το σπίτι σας. Για το TaHoma®, η​ εταιρία μας επέλεξε τα δύο ασφαλή πρότυπα ασύρματης τεχνολογίας, RTS και io-homecontrol. To TaHoma® είναι SySS-certified, ένας δείκτης υψηλής ασφάλειας που διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία της εγκατάστασης.

Εγγύηση και αξιοπιστία Somfy

Εγγυήσεις από μια εταιρεία παγκοσμίου εμβέλειας που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται στην Γαλλία στο κέντρο R&D centre. Είναι η καρδιά της τεχνολογίας με τις πιο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής και επίβλεψης. ​Οι δοκιμές και έλεγχοι πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια για την ποιότητα, τις επιδόσεις​ αλλά ​και την αντοχή. Τα προϊόντα μας πληρούν τις αυστηρότερες των απαιτήσεων με βάση τα ανανεωμένα πρότυπα κανόνων λειτουργίας.

Πρόγραμμα TaHoma coach

Το πρόγραμμα κατάρτισης TaHoma coach είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα! Η εταιρία ​Somfy​, τα προϊόντα της οποίας μπορείτε να βρείτε στην εταιρία μας, ​έχει αναπτύξει ένα πρόγραμμα κατάρτισης για να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα του τρόπου που​ ​σχεδιάζετε το TaHoma για το σπίτι σας. Μια αποκλειστικότητα της Somfy​ που σας παρέχεται μέσα από την Β.Γ. Ρουμελιώτης