Αρχική σελίδα / ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Γκαραζόπορτες

Ασφαλίστε τον εσωτερικό χώρο στάθμευσης του οχήματος σας με έναν ασφαλέστατο, αποδοτικό αλλά και και στυλάτο τρόπο. Οι γκαραζόπορτες διακρίνονται σε σπαστές και μονοκόμματες με την κάθε ποικιλία να έχει τα δικά της χαρακτηριστικά.

 

 

Η μονοκόμματη γκαραζόπορτα είναι ένα ενιαίο φύλο το οποίο μπορεί να έχει διάφορα σχέδια ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη. Το ενιαίο φύλο έχει την δυνατότητα να ανοίγει και κλείνει αυτόματα με την τοποθέτηση ηλεκτρικού μοτέρ το οποίο επιλέγεται με βάση το βάρος και τις διαστάσεις της γκαραζόπορτας.

 

 

Οι σπαστές γκαραζόπορτες είναι δύο ή παραπάνω φύλα ενωμένα με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε όταν η γκαραζόπορτα είναι κλειστή φαίνεται σαν να είναι ένα ενιαίο φύλο. Η διαφορά της με την μονοκόμματη γκαραζόπορτα είναι πως το άνοιγμα της είναι εντυπωσιακό αλλά και η αυτόματη λειτουργία της με τοποθέτηση ηλεκτρικού μοτέρ είναι σημαντικά πιο αθόρυβη. Είναι σαφώς πιο ακριβή αλλά συνιστάται σε σπίτια υψηλού προφίλ καθώς προσφέρει τον κατάλληλο χαρακτήρα τόσο σε εμφάνιση αλλά και σε χρήση.

Η εγκατάσταση αυτόματου μηχανισμού απο την εταιρεία μας περιλαμβάνει τα εξής υλικά επιπλέον:

  • 2 τηλεχειριστήρια
  • Ηλεκτρονική πλακέτα

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε έξτρα τα παρακάτω:

  • Φωτοκύταρρα – Η λειτουργία τους είναι να ανιχνεύουν εμπόδιο κατά την διάρκεια κλεισίματος της ανοιγόμενης πόρτας σας
    και να σταματούν την κίνηση της.
  • Φάρος – Η λειτουργία του είναι να αναβοσβήνει είτε να μένει σταθερά αναμμένος κατα τη διαρκεια λειτουργίας του μηχανισμού
    της ανοιγόμενης πόρτας ή όταν αυτή μείνει ανοιχτή.
  • Λάστιχο – Η γκαραζόπορτα παραδίδεται με δικό της λάστιχο ωστόσο σε χώρους όπου υπάρχει πρόβλημα εισχώρησης νερού, σκόνης, φύλων, μικρών σκουπιδιών ή ακόμα και τρωκτικών υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί ειδικό λάστιχο που έχει σκοπό να αποτρέψει την εισχώρηση των παραπάνω.